Kaupallinen yhteistyö

Apteekkariliiton viestintäyhtiö PharmaPress tarjoaa useita tehokkaita vaihtoehtoja kaupalliseen yhteistyöhön.

Terveydeksi! ja Terveydeksi.fi

Terveydeksi!-asiakaslehti on Suomen luetuin terveysaiheinen lehti. Lehden lukijat ovat erittäin sitoutuneita ja kiinnostuneita lehdestä. Lehteä lukevat sekä naiset että miehet – kaikissa ikäryhmissä. Lehti tarjoaa siten erinomaisen väylän tavoittaa terveydestään ja hyvinvoinnistaan kiinnostuneet suomalaiset. Yhtä numeroa luetaan 2-3 kertaa ja lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

Mediatiedot ja hinnat >

Apteekkari ja Apteekkari.fi

Apteekkari on Apteekkariliiton jäsen- ja sidosryhmälehti ja liiton tärkein viestintäkanava päättäjille, muille vaikuttajille ja apteekkien sidosryhmille.

Apteekkarin avulla tavoitat kaikki Suomen apteekkarit ja valtaosan apteekkiproviisoreista.

Apteekkari.fi sivusto tavoittaa keskimäärin 25 000 kävijää kuukaudessa. Sivusto kertoo alan kuulumiset tuoreeltaan ja tarjoaa mainostajille tehokkaita kaupallisia ratkaisuja nopeallakin aikataululla.

Mediatiedot ja hinnat >

Meidän APTEEKKI

Meidän Apteekki on ylivoimaisesti kattavin ja luetuin apteekkien henkilöstömedia. Lehti postitetaan kaikille Apteekkariliiton jäsenapteekkien työntekijöille kotiin tai työpaikalle. Meidän Apteekki on erinomainen kanava uusien tuotteiden, myös reseptilääkkeiden, lanseeraukseen apteekkien henkilöstölle.

Mediatiedot ja hinnat

Mediamyynti

Riku Suuriniemi
Myyntiryhmän päällikkö

P. 040 708 8564
Sähköposti: riku.suuriniemi@saarsalo.fi

Jari Nummikoski
Myyntipäällikkö

P. 044 240 1181
Sähköposti: jari.nummikoski@saarsalo.fi

Sanna Mäkinen
Myyntipäällikkö

P. 041 313 2706
Sähköposti: sanna.makinen@saarsalo.fi

Näyttelyt

Tarjoamme apteekeille tuotteitaan ja palveluitaan markkinoiville yrityksille mahdollisuuden osallistua näytteilleasettajana Apteekkariliiton tapahtumiin, joiden yhteydessä järjestämme näyttelyn. Tapahtumat ajoittuvat huhti-toukokuulle (APTEEKKARI), syyskuulle (APTEEKKITALOUS) ja marraskuulle (SYYSSEMINAARI).

Tapahtumainfojen tilaukset:
Paula Laine
paula.laine@apteekkariliitto.fi

Webinaarit

Tarjoamme apteekeille tuotteitaan ja palveluitaan markkinoiville yrityksille mahdollisuuden tuottaa TV-tason studiollamme 30-60 minuutin webinaareja. Webinaarit saavat erinomaisen huomioarvon Salkku-ekstranetissämme, jota käyttävät kaikki jäsenapteekkimme.

Tarjouspyynnöt: mediamyynti@apteekkariliitto.fi